Tuesday, March 22, 2011

Crème de Maïs

Simple et délicieuse!
4t. d'eau
4t. de maïs congelé
2 oignons
½ c. à thé de paprika
½ c. à thé de poudre de cari
1½ c. à thé de sel
2 c. à table d'huile

Cuire le maïs dans l'eau. Frire les oignons et ajouter au maïs avec les épices et le sel. Laisser mijoter 10 à 20 minutes. Passer au mélangeur et ajouter l'huile. (5 portions) 

1 comment:

  1. Creamed Corn?

    4t. water
    4t. frozen corn
    2 onions
    ½ c. teaspoon paprika
    ½ c. teaspoon curry powder
    1 ½ c. teaspoon salt
    2 c. Oil-table

    Cook the corn in water. Fry the onions and add to the corn with spices and salt. Simmer 10 to 20 minutes. Place in a blender and add the oil. (5 servings)

    Your corn chowder was amazing last weekend -- can you post that recipe?

    ReplyDelete